Őszi vizsgák - Móra Ferenc Felnőttoktatási Középiskola

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Érettségi > Jelentkezés
 

Jelentkezés az október-novemberi érettségi vizsgára.

 
 

-

Jelentkezés határideje: 2017. szeptember 5.

-

Érettségi vizsgát a Kormányhivatal által kijelölt iskolában lehet tenni, itt kell kérni, illetve leadni a jelentkezési lapot.

-

A jelentkezési határidő elmulasztása esetén igazolási kérelmet a jelentkezési határidő utolsó napjától számított nyolc napon belül lehet előterjeszteni.

-

A jelentkezőknek jelentkezési lap benyújtásakor be kell mutatni a személyi igazolványt, a középiskolai bizonyítványt és az iskola vagy annak jogutódja által az egyes tantárgyakra, tantárgyrészekre vonatkozó mentesítésről szóló igazolást.

-

A pótló-, javítóvizsgára történő jelentkezéskor a jelentkezési laphoz csatolni kell az érettségi törzslapkivonatát is.

-

Abban az esetben, ha az érettségi vizsga a Nkt. 94. § (4) bekezdés p) pontja alapján kiadott kormányrendeletben foglaltak szerint nem ingyenes, a jelentkezési laphoz csatolni kell a vizsgabizottságot működtető intézmény számlájára befizetett térítési díj, tandíj, vizsgáztatási díj befizetését igazoló okiratot vagy annak másolatát

-

A kitöltött, aláírt jelentkezési lap adatait a jegyző rögzíti az érettségi vizsga adminisztrációs rendszerében. A rögzített, majd kinyomtatott jelentkezési lap adatait a jelentkező ellenőrzi, s végül az adatok helyességét aláírásával igazolja.

-

Ha téves az adat, azt módosítja, a módosítás tényét a jelentkező aláírásával igazolja.

 

Érettségi vizsgát szervező iskolák

 

Szegedi SZC Kőrösy József Közgazdasági Szakgimnáziuma

6720 Szeged Stefánia 14.

 

Szegedi Deák Ferenc Gimnázium

6723 Szeged József Attila sugárút 118-120.

 

 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz