Rólunk írták - Móra Ferenc Felnőttoktatási Középiskola

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

 

Rólunk írták

 

A Baptista Szeretetszolgálat hosszú távon tervez szegedi középiskolájával
A Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Móra Ferenc Felnőttoktatási Középiskolája, mely jelenleg kizárólag felnőttoktatással foglalkozik, a 2018-2019-es tanévben két nappali rendszerű középiskolai osztályt is indít: egy gimnáziumi és egy rendészet- és közszolgálat profilú szakgimnáziumit.
Szabó Csaba, a Baptista Szeretetszolgálat oktatási főigazgatója elmondta, az iskola szeptembertől még stabilabb háttérrel kezdheti meg működését, hiszen az eddigi bérleményből saját épületbe költözik, a Rigó utca 24/D-be. Az új osztályokhoz az intézmény fenntartója minden támogatást megad.
Tovább a cikkre...

Szegediek az év legjobb tanárai
A Baptista Szeretetszolgálat Móra Ferenc Felnőttoktatási Középiskolájának tanári kara vehette át az év nevelőtestülete elismerést a fenntartótól. A díjazott kollektíva jövőre már nemcsak felnőtteket, hanem 14 éves diákokat is tanít majd.
A Baptista Szeretetszolgálat elnöksége a szegedi középiskolájának adta idén az év nevelőtestülete elismerést az országban működtetett 41 intézménye közül. A díjjal a pedagógiai munkát, a diákok tanulmányi eredményeit, az érettségi eredményeket és azt ismerik el, hogy a pedagógusok milyen közösségi és tanórákon kívüli programokat szerveznek diákjaiknak.
Tovább a cikkre...


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz